DPO Konferencia 2021 Felhívás

A Hatóság elnöke megküldte a Hatósághoz bejelentett adatvédelmi tisztviselők számára a 2021. évi Adatvédelmi tisztviselők konferenciájának felhívását és a kapcsolódó kérdőíves felmérés elérhetőségét. 

Az adatvédelmi tisztviselők konferenciájához kapcsolódó kérdőív a Hatóság adatfeldolgozója által a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címről kerül kiküldésre.

Az év legfontosabb adatvédelemmel és információszabadsággal kapcsolatos eredményeit, tapasztalatait ismertető konferencia 2021. december 7-én kerül megrendezésre – amennyiben arra a járványügyi helyzet lehetőséget ad, 50 fő személyes részvétele mellett – online, élőben közvetített formában.

A rendezvényre a Hatóság részére bejelentett adatvédelmi tisztviselő, a bejelentő rendszerben rögzített email címével tud majd regisztrálni a Hatóság honlapján 2021. november 25 - december 2. között elérhető regisztrációs felületen.

Az online közvetítés megtekintése és az előadásokhoz kapcsolódóan kérdések írásban történő feltétele a sikeres regisztrációt követően megküldött egyedi internetes hivatkozáson keresztül lesz lehetséges.

A személyes részvétel feltétele a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány bemutatása. Az 50 fő résztvevőt a személyes részvételi szándékot a regisztrációja során jelző adatvédelmi tisztviselő közül sorsolja ki a Hatóság.