DPO Konferencia 2021 regisztráció
AZ IDEI ÉVI KONFERENCIÁRA 2021.12.02-ÁN LEZÁRULT A REGISZTRÁCIÓ! 


A konferencia online közvetítése az AXIA Group Zrt. szervezésében, a LogMeIn által üzemeltetett GoToWebinar felületen kerül megvalósításra. 


Az év legfontosabb adatvédelemmel és információszabadsággal kapcsolatos eredményeit, tapasztalatait ismertető konferencia 2021. december 7-én kerül megrendezésre – amennyiben arra a járványügyi helyzet lehetőséget ad, 50 fő személyes részvétele mellett – online, élőben közvetített formában.

A rendezvényre a Hatóság részére bejelentett adatvédelmi tisztviselő, a bejelentő rendszerben rögzített email címével tud regisztrálni a Hatóság honlapján 2021. november 25-december 2. között elérhető regisztrációs felületen.

Az online közvetítés megtekintése és az előadásokhoz kapcsolódóan kérdések írásban történő feltétele a sikeres regisztrációt követően - legkésőbb 2021. december 6-ig - megküldött egyedi internetes hivatkozáson keresztül lesz lehetséges. .

A személyes részvétel feltétele a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány bemutatása, valamint a hatóság épületében a folyamatos maszk viselés. Az 50 fő résztvevőt a személyes részvételi szándékot a regisztrációja során jelző adatvédelmi tisztviselő közül sorsolja ki és igazolja vissza a kisorsolt résztvevők számára december 3-ig elektronikus úton a Hatóság.

 

 

A konferencián kizárólag a Hatósághoz bejelentett adatvédelmi tisztviselők vehetnek részt. A konferenciára történő regisztráció csak a 2021.11.25-ig bejelentett adatvédelmi tisztviselők számára elérhető.

Kizárólag a Hatósághoz bejelentett tisztviselő tud regisztrálni.
A konferencián való személyes részvétel védettséget igazoló hatósági igazolvány bemutatásához kötött. A létszámot járványügyi helyzet miatt 50 főben maximalizáltuk . A személyes résztvevőket sorsolással választjuk ki a jelentkezők közül.
Biztonsági kérdés, csak numerikus karakterek megadása lehetséges.