Tisztelt Adatvédelmi Tisztviselő!

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) tájékoztatja, hogy az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 25/N. § (2) bekezdésére tekintettel a Hatóság elnöke ezúton hívja össze az adatvédelmi tisztviselők 2022. évi konferenciáját.

I. Az év legfontosabb adatvédelemmel és információszabadsággal kapcsolatos eredményeit, tapasztalatait ismertető konferencia 2022. december 8-án kerül megrendezésre – 50 fő személyes részvétele mellett – online, élőben közvetített formában.

A rendezvényre a Hatóság részére bejelentett adatvédelmi tisztviselő, a bejelentő rendszerben rögzített email címével tud majd regisztrálni a Hatóság honlapján 2022. november 25. és december 1. között elérhető regisztrációs felületen.

Az élő online közvetítésre történő regisztrációt 2022. december 4-ig meghosszabbítottuk.

Az online közvetítés megtekintése és az előadásokhoz kapcsolódó kérdések írásban történő feltétele a sikeres regisztrációt követően megküldött egyedi internetes hivatkozáson keresztül lesz lehetséges.

Az eseményre történő túljelentkezés esetén az 50 fő résztvevőt a személyes részvételi szándékot a regisztrációja során jelző adatvédelmi tisztviselő közül sorsolja a Hatóság.